TEMA 4. Informació a Internet

Bona nit volguts lectors,

Esta nova entrada ve carregada de novetats. Però, encara ens poden sorprendre les noves tecnologíes? Volguts internautes, he de dir que si. Internet és una font d'informació molt gran i en constant evolució. La informació està permanentment disponible i actualitzable en línia.

Si ens remuntem en el temps, Internet és una forma abreujada del terme angés internetnetworking. 

La Internet ha permés formes completament noves d'interacció social, activitats, i organització gràcies a les seves característiques bàsiques com accés generalitzat. Doncs, hem de mencionar la importància, hui dia, de les xarxes socials, que han creat noves maneres d'interaccionar.

En aquest tema, tractarem Internet com a font d'informació i coneixement. També, és un recurs innovador i didàctic ja que facilita als professors la seua labor educativa. En aquest sentit, Internet és una font inesgotable de recursos, que hem d'aprofitar per a promoure un treball més dinàmic en les nostres aules. Aquesta gran font d'informació ens permet realitzar tot tipus d'activitats, tantes com ens passen per la imaginació, i per poder ajudar-nos a captar l'essència de tot aquest coneixement, hem navegat per diverses webs temàtiques i portals educatius. 

Vos anime a tots a què visiteu aquesta web http://bibliopoemes.blogspot.com/ i vos perdeu entre els seus meravellosos continguts. Si sou amants de la literatura, vos encantarà descobrir coses noves. En el meu cas, he descobert refranys que desconeixia, un món que em fascina i em pareix molt enriquidor. No ho deixeu passar.
Fins açí arriben els recorreguts de hui. No deixeu d'utilitzar la Internet amb cap, sent conscients que és una bona eina de treball, però, de vegades, comporta també grans responsabilitats. 



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TEMA 2: La llengua i les TIC

Tema 4. Informació a Internet