Tema 4. Informació a Internet

Bona nit internautes 😊,

En aquesta entrada (bis) m'agradaria compartir amb vosaltres els coneixements adquirits després de la meua navegació pels portals educatius. Per a començar, vos posaré en antecedents.
Un portal educatiu és un espai web que oferix múltiples servicis als membres d'una comunitat educativa (professors, alumnes, famílies) facilitant el dia a dia a aquells amants de l'ensenyança. 

La meua experiència visitant distints recursos ha sigut molt gratificant. Per eixe motiu, volia compartir amb tots vosaltres un d'ells  http://xtec.gencat.cat/ca/inici 

Es tracta d'un portal educatiu molt suggeridor i replet de recursos didàctics. Però, la meua valoració, en aquesta ocasió, va dirigida a la secció de llengua i literatura i, en especial, dedicada a tots aquells que treballen per afovir als seus alumnes https://www.upc.edu/slt/comcomunicar/files/50_consells.pdf 

La comunicació és un aspecte fonamental que han de controlar, i per qué no facilitar-los el camí i ajudar-los a millorar les seues técniques comunicatives?  Espere que el portal educatiu vos resulte interessant i no deixeu de navegar per les tècniques orals, segur que vos trauen de més d'un compromís. 


Salutacions,

Nazaret


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TEMA 2: La llengua i les TIC

TEMA 4. Informació a Internet